Volkswagen Duitsland

VWaarom is een Volkswagen uit Duitsland interessant

Een Volkswagen in Duitsland is vaak veel goedkoper dan een Volkswagen in ons land. Ook als daar de te betalen rest BPM wordt opgeteld die bij de import aan de belastingdienst moet worden voldaan. Ook wordt een VW in Duitsland vaak beter onderhouden en hebben ze meer opties en accessoires. Daarnaast is er ook nog eens veel aanbod van een goede tweedehands Volkswagen occasion: er rijden bij onze oosterburen veel meer VW’s rond dan in Nederland. En het is relatief vlakbij. Lage prijs, veel keus, goed onderhouden en met veel opties en accessoires zijn redenen genoeg waarom een Volkswagen uit Duitsland zo populair is.

Volkswagen occasions zoeken in Duitsland

VW occasions zoeken kan op verschillende manieren. Op internet staan duizenden Volkswagen occasions. Het zoeken van een tweedehands Volkswagen occasion kan via de diverse algemene Duitse occasion web sites of via Volkswagen Deutschland. De advertentie van de VW occasion kan ons toegezonden worden via ons aanvraagformulier waarna wij een berekening van de te betalen rest BPM en alle overige importkosten voor u zullen maken.

Tweedehands Volkswagen in Duitsland kopen

Helaas kan in het algemeen over de prijs van een tweedehands Volkswagen niet veel onderhandeld worden: de prijzen zijn vaak zgn. Festpreise. Voordat tot koop wordt overgegaan, kan uiteraard wel een keuring in Duitsland gedaan worden. Een tweedehands VW kopen gaat grotendeels op dezelfde wijze als in Nederland. Er wordt vaak een uitgebreid koop contract overeengekomen. Daarna wordt de tweedehands Volkswagen vervoerd naar Nederland. Bij het kopen van uw tweedehands Duitse VW staan wij u graag bij met onze auto import services Duitsland.

Importeren van een Duitse VW

Als de VW naar ons land is getransporteerd, wordt de VW geïmporteerd. U kunt een auto zelf importeren. Echter, veel mensen laten het importeren van de Volkswagen doen door een gerenommeerd auto import bedrijf. Geen zorgen, geen tijdsbesteding en de laagste BPM met onze auto import dienstverlening. Onze import service voorziet in alle handelingen die noodzakelijk zijn voor een goede, vakkundige en snelle import van uw Volkswagen.

Wilt u ook een auto importeren uit Duitsland?


GRATIS BPM BEREKENING

STUUR ONS EEN ADVERTENTIELINK VOOR EEN VRIJBLIJVEND KOSTENOVERZICHT

BPM BEREKENING + OVERIGE KOSTEN

VRAAG GRATIS BEREKENING AAN

Onze diensten voor het importeren van uw auto

Onderstaand vindt u een overzicht van de meest afgenomen auto import dienstverlening.

50,-ex. BTW

Zelf invoeren RDW:

opstellen douanerapport + BPM aangifte

Meer info

200,-ex. BTW

Zelf overrijden:

tijdelijk Duits kenteken + WA-verzekering

Meer info

650,-ex. BTW

Auto import service:

Transport en aankoopafwikkeling

Meer info

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!