Auto import services in Duitsland

Naast de import services voor de werkzaamheden in Nederland hebben wij ook auto import services in Duitsland die wij kunnen inzetten om de werkzaamheden omtrent het kopen en transporteren van een importauto voor u uit handen te nemen. Met de auto import services in Duitsland wordt het auto import proces gemakkelijk. Het omvat:

  • Vinden van de gewenste Duitse import auto
  • Uitvoeren van een auto keuring in Duitsland
  • Bemiddelen in de aankoop
  • Afwikkelen van de koop van de auto
  • Transport van Duitsland naar Nederland

Vinden van de gewenste Duitse import auto

Er zijn diverse Duitse occasion web sites waar u uw te importeren auto kunt zoeken. U kunt zoeken op de algemene websites zoals autoscout24.de en mobile.de of u kunt rechtstreeks op de merkdealersites zoeken. Let er wel op dat de getoonde prijzen zonder de rest BPM zijn uiteraard. Deze moet u nog voldoen aan de belastingdienst bij de import van de auto. Daarnaast zijn er wat overige kosten om de auto te importeren. Als u een auto gevonden heeft, zendt u ons de link via gratis BPM berekening. We zullen u dan gratis alle importkosten voor deze specifieke auto toesturen.

Uitvoeren van een auto keuring in Duitsland

Wij kunnen een keuring van de auto in Duitsland laten uitvoeren. Deze laten wij voor u uitvoeren door een gerenommeerd Duits bedrijf (DEKRA). Hierbij wordt de gehele auto objectief onderzocht op (verborgen) gebreken. De bevindingen van de aankoopkeuring ontvangt in rapport vorm. Het spreekt voor zich dat u als gevolg van de uitkomsten van dit rapport nog kunt afzien van de koop van de auto uit Duitsland.

Bemiddelen in de aankoop

Als u wilt dat wij voor u onderhandelen over de verkoopprijs, dan kan dat. Ook wij willen immers niet dat u te veel betaalt. Alhoewel Duitsers meestal met een zgn. ‘Festpreis’ hun auto’s te koop hebben, is er wel degelijk een (beperkte) korting mogelijk. Wij vragen voor deze dienst 15% van de korting die wij voor u kunnen bedingen, zodat onze vergoeding afhankelijk is van de hoogte van de korting.

Afwikkelen van de koop van de auto in Duitsland

Wij kunnen de gehele aankoop afwikkeling voor u uit handen nemen. Hierbij doen wij al het benodigde dealer contact, waarbij we de voertuighistorie en aanwezigheid van de benodigde auto import documenten nagaan. Daarnaast stellen wij voor u een koopcontract op met de punten die van belang zijn bij aankoop van een auto uit Duitsland. U kunt rechtstreeks de betaling aan de Duitse dealer doen, maar uiteraard kunnen wij dat ook voor u verzorgen. Bij afname van onze dienst voor het transport per oplegger is deze gehele aankoopafwikkeling gratis. Zie ook: transport en aankoop afwikkeling.

Transport van Duitsland naar Nederland

Wij bieden u verschillende manieren aan om de auto vanuit Duitsland naar Nederland te laten transporteren.

Transport per oplegger

Het transporteren van de auto per oplegger is verreweg de meest prettige vorm. Hierbij wordt de auto in Duitsland op een vantevoren afgesproken tijdstip opgehaald en binnen een werkdag bij ons kantoor afgeleverd. Onze transporteur bekijkt ook de auto en checkt of de noodzakelijke documenten aanwezig zijn. Het transport per oplegger vanuit Duitsland kost u EUR 650,- excl. BTW ongeacht de locatie van de auto in Duitsland.

Transport met tijdelijk kenteken

Wij kunnen desgewenst een tijdelijk kenteken verstrekken. Dit kenteken is vijf dagen geldig en de verzekering voor die vijf dagen zit daar dan al bij in. Hiermee kunt u de auto zelf vanuit Duitsland naar ons kantoor in Nederland rijden.

Aanhangwagen

Ook kunt u de gevonden auto op een aanhangwagen zetten en naar Nederland vervoeren. Wij kunnen u echter helaas niet voorzien in een auto met trekhaak en de aanhanger.

Auto import services in Nederland

Als de auto bij ons is afgeleverd, importeren wij voor u middels het basispakket van onze auto import services voor een prijs van EUR 200,- excl. BTW. Hierin zitten alle noodzakelijke werkzaamheden die bij het importeren van een auto behoren.

Wilt u ook een auto importeren uit Duitsland?

GRATIS BPM BEREKENING

STUUR ONS EEN ADVERTENTIELINK VOOR EEN VRIJBLIJVEND KOSTENOVERZICHT

BPM BEREKENING + OVERIGE KOSTEN

VRAAG GRATIS BEREKENING AAN

Onze diensten voor het importeren van uw auto

Onderstaand vindt u een overzicht van de meest afgenomen auto import dienstverlening.

Diensten / prijsopbouw:
624,99 ex. BTW
Auto import service
Basis
importpakket
Meer info
1599,99 ex. BTW
Auto import service
Premium
importpakket
Meer info
1999,99 ex. BTW
Auto import service
Prepium plus
importpakket
Meer info
Auto invoeren RDW
200,00 ex. BTW
RDW leges, recycling en tenaamstelling
139,05 ex. BTW
BPM aangifte
60,00 ex. BTW
Luxe kentekenplaten met opzetletters
39,50 ex. BTW
Basis handwasbeurt
30,00 ex. BTW
Stallingskosten
40,00 ex. BTW
All-risk verzekering voor het rijrisico
25,00 ex. BTW
Aanvullende all-risk verzekering
75,00 ex. BTW
optioneel
Aankoopafwikkeling en nazorg
150,00 ex. BTW
Transport
550,00 ex. BTW
Aankomstcheck op 15 punten
40,00 ex. BTW
Aankomstcheck op 30 punten
75,00 ex. BTW
Sneltransport
150,00 ex. BTW
optioneel
Professionele poetsbeurt
250,00 ex. BTW
optioneeloptioneel
Subtotaal excl. BTW
533,551348,551783,55
BTW 21%
91,44262,59353,94
Totaal incl. 21% BTW
624,991611,142137,49
Pakketvoordeel korting
-11,15-137,50
Pakketprijs incl. 21% BTW
624,991599,991999,99

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!