Audi Duitsland

Audi uit Duitsland, waarom?

Een Audi is in Duitsland stukken goedkoper dan in Nederland. Ook als daar bij de import de rest BPM nog bij moet worden gerekend. Een Duitse Audi is veelal goed onderhouden en vaak ruim beladen met accessoires. Omdat de te koop staande aantallen vele malen groter zijn dan in Nederland , is er ook nog eens veel meer keuze voor een goede tweedehands Audi occasion in Duitsland. En het land is niet al te ver weg, wat het kopen nog populairder maakt.

Duitse Audi occasion zoeken

Een Duitse Audi occasion zoeken om te importeren kan op verschillende manieren. Er staan letterlijk duizenden Audi’s online in Duitsland. Het zoeken van een tweedehands Audi kan via de diverse Duitse occasion web sites of rechtstreeks via Audi AG Deutschland. Wanneer u een mogelijkerwijs interessante Audi om te importeren heeft gevonden kunt u de advertentie van de auto aan ons toezenden via ons aanvraagformulier. U krijgt dan van ons vrijblijvend een berekening van de te betalen rest BPM en alle overige importkosten voor de specifieke Audi.

Tweedehands Audi kopen

Als de Audi gevonden is, kan voordat de koop gesloten wordt een keuring in Duitsland plaatsvinden. Het kopen van een tweedehands Audi gaat daarna grofweg op dezelfde manier als in Nederland. De prijzen zijn echter vaak zgn. Festpreise, bij de koop kan er niet veel over de prijs onderhandeld worden. Ook wordt er vaak een uitvoerig koopcontract opgesteld. Daarna gaat de tweedehands Audi op transport naar Nederland. Bij al deze handelingen staan wij u graag bij met onze auto import services Duitsland.

Importeren in Nederland

Nadat de Audi is gearriveerd, kan tot import in Nederland worden overgegaan. U kunt uiteraard de auto zelf importeren en de BPM berekenen. Veel mensen kiezen er voor om het importeren te laten doen door een gerenommeerd auto import bedrijf. Onze auto import dienst voorziet in alle import handelingen. Met onze uitgebreide ervaring heeft u geen zorgen, kost het u geen tijd en betaalt u ook nog eens de laagste BPM bij het import.

Wilt u ook een auto importeren uit Duitsland?


GRATIS BPM BEREKENING

STUUR ONS EEN ADVERTENTIELINK VOOR EEN VRIJBLIJVEND KOSTENOVERZICHT

BPM BEREKENING + OVERIGE KOSTEN

VRAAG GRATIS BEREKENING AAN

Onze diensten voor het importeren van uw auto

Onderstaand vindt u een overzicht van de meest afgenomen auto import dienstverlening.

50,-ex. BTW

Zelf invoeren RDW:

opstellen douanerapport + BPM aangifte

Meer info

200,-ex. BTW

Zelf overrijden:

tijdelijk Duits kenteken + WA-verzekering

Meer info

650,-ex. BTW

Auto import service:

Transport en aankoopafwikkeling

Meer info

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!