Auto uit Duitsland kopen

Een tweedehands auto uit Duitsland kopen, is met de opkomst van internet een stuk eenvoudiger geworden. Er zijn diverse websites met occasions uit Duitsland, zoals mobile.de en autoscout24.de.

Betrouwbare jonge occasions

Op de diverse websites met auto occasions uit Duitsland staan van de belangrijke merken het aanbod van betrouwbare jonge occasions uit Duitsland. Wanneer u een mogelijk interessante auto om te importeren heeft gevonden geven wij u graag een gratis indicatie van de bijkomende kosten. Op de pagina Gratis BPM berekening kunt u een weblink van een advertentie van een importauto achterlaten voor een gratis BPM indicatie + alle overige importkosten.

Prijs bij een auto uit Duitsland kopen

De getoonde vraagprijs van een auto uit Duitsland is vaak een zgn. Festpreis. Dit is dus een vaste prijs, ofwel niet erg onderhandelbaar. Door bijvoorbeeld de garantie niet af te nemen is veelal wel een korting mogelijk op de vraagprijs van de Duitse occasion.

Contract bij een auto uit Duitsland kopen

Laat zo veel mogelijk schriftelijk vastleggen. Dat bijvoorbeeld de auto schadevrij is, geen verborgen gebreken heeft, en dat de auto de gereden kilometers heeft die de teller aangeeft. Een verkoopcontract volledig invullen en ondertekenen is in Duitsland gemeengoed.

Verstandig is om voor de koop te bekrachtigen nog een onafhankelijke keuring van de import auto ter plaatse te laten uitvoeren.

Zorg voor de relevante auto documenten in Duitsland

Zorg tevens voor het Duitse kentekenbewijs (Fahrzeugbrief+Fahrzeugschein; of Fahrzeugbrief +Abmeldungsbescheinigung) en het CVO (‘EWG-übereinstimmingsbescheinigung’). Dit maakt het laten keuren bij het RDW een stuk eenvoudiger.

Wilt u ook een auto importeren uit Duitsland?


GRATIS BPM BEREKENING

STUUR ONS EEN ADVERTENTIELINK VOOR EEN VRIJBLIJVEND KOSTENOVERZICHT

BPM BEREKENING + OVERIGE KOSTEN

VRAAG GRATIS BEREKENING AAN

Onze diensten voor het importeren van uw auto

Onderstaand vindt u een overzicht van de meest afgenomen auto import dienstverlening.

50,-ex. BTW

Zelf invoeren RDW:

opstellen douanerapport + BPM aangifte

Meer info

200,-ex. BTW

Zelf overrijden:

tijdelijk Duits kenteken + WA-verzekering

Meer info

650,-ex. BTW

Auto import service:

Transport en aankoopafwikkeling

Meer info

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!