Auto importeren RDW

Auto importeren bij de RDW? Das Auto Import staat u hier graag professioneel in bij. Wij hebben een RDW erkenning en voeren dagelijks auto’s in bij de RDW zonder afspraak waardoor we dit snel en efficiënt voor u uit handen kunnen nemen. Het importeren van een auto bij de RDW kan ook op afspraak maar door beperkte capaciteit bij de RDW loopt deze planning al snel weken vooruit.

Auto invoeren RDW

Auto importeren RDWWanneer u uw importauto zelf naar Nederland heeft gereden of de auto met een auto transport uit Duitsland naar Nederland is vervoerd, zal deze vervolgens moeten worden ingevoerd bij de RDW. Het keuren en registreren van een import auto kan door drukte bij de RDW lang duren. Voor Das Auto Import is dit dagelijkse routine en wij kunnen dit efficiënt voor u uit handen nemen. Voor €200,- excl. BTW regelt Das Auto Import al het papierwerk en wordt uw importauto binnen één werkdag ingevoerd.

Wanneer u van deze auto import service gebruik maakt zullen wij controleren of alle benodigde documenten aanwezig zijn voor het importeren van de auto bij de RDW. Indien noodzakelijk laten wij de te importeren auto tevens APK keuren.

Afwikkeling Douane formaliteiten

Na de RDW keuring zal er nog BPM aangifte moeten worden gedaan bij de Douane. Wanneer u gebruik maakt van onze dienst voor het importeren van uw auto bij de RDW zullen wij tevens de BPM aangifte voorbereiden zodat de BPM afdracht en inklaring bij de Douane snel verloopt.

Doorlooptijd

Wij voeren uw auto zodra wij deze hebben ontvangen in Haarlem altijd uiterlijk de volgende werkdag in. Vanaf het moment dat de auto is ingevoerd bij de RDW hebben de Belastingdienst Douane en de RDW gezamenlijk gemiddeld vier tot zeven werkdagen nodig om een kenteken af te geven waarna wij de auto kunnen afleveren aan u. Dat is een zeer gerichte indicatie. Helaas hebben echter zowel de Belastingdienst als de RDW wel eens periodes met vertraging (met name in periodes met vrije dagen of vakantieperiodes) waardoor het kenteken wat later wordt afgegeven dan gebruikelijk.

Kenteken

Nadat er een kenteken voor uw importauto is afgegeven door de RDW zullen wij uw auto uitrusten met luxe kentekenplaten met oplegletters. In tegenstelling tot normale kentekenplaten, waarbij de letters in de kentekenplaat worden geperst, worden bij luxe kentekens de letters als het ware op de kentekenplaat gemonteerd. Dit is uiteraard onmisbaar op iedere auto uit het luxe segment.

Kosten auto invoeren

Naast de €200,- excl. BTW die wij rekenen voor het invoeren uw auto bij de RDW en de Douane dient u rekening te houden met de volgende kosten voor het importeren van een auto uit een EU-land: €107,20 voor RDW leges identificatie en tenaamstelling, indien toepasselijk €32,- voor APK keuring, €50,- voor het Douanerapport, €39,50 voor luxe kentekenplaten en indien toepasselijk de af te dragen rest-BPM. Wij komen te allen tijde vooraf een vaste totaalprijs met u overeen waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Wij rekenen u graag de totaalprijs voor waarvoor wij een importauto op Nederlands kenteken rijklaar aan u kunnen leveren.

GRATIS BEREKENING

BENIEUWD NAAR DE TOTALE KOSTEN VOOR HET IMPORTEREN VAN EEN BEPAALDE AUTO?
STUUR ONS EEN ADVERTENTIELINK VOOR EEN VRIJBLIJVEND KOSTENOVERZICHT

BPM BEREKENING + ALLE OVERIGE KOSTEN

VRAAG GRATIS BEREKENING AAN

Overige diensten voor het importeren van uw auto

Naast onze dienst voor het invoeren van uw auto bij de RDW kunnen onderstaande diensten wellicht interessant zijn wanneer u een auto gaat importeren:

50,-ex. BTW

Zelf invoeren RDW:

opstellen douanerapport + BPM aangifte

Meer info

  • Opstellen Douanerapport en BPM aangifte om zelf in te dienen bij de Belastingdienst Douane
  • Aangevuld met volledig onderbouwde BPM berekening
  • Toetsing van alle toegestane BPM regimes voor de voordeligste BPM berekening
  • 100% acceptatie garantie

200,-ex. BTW

Zelf overrijden:

tijdelijk Duits kenteken + WA-verzekering

Meer info

  • Tijdelijk Duits kenteken voor het zelf overrijden van uw importauto
  • Inclusief WA-verzekering (voor All-risk dekking adviseren wij onze dienst Transport en aankoopafwikkeling)
  • Het kentekenbewijs, de kentekenplaten en de WA-verzekering (groene kaart) worden binnen één tot twee werkdagen nadat wij uw betaling hebben ontvangen per koerier bij u afgeleverd vanuit Duitsland (bezorgkosten €39,-)
  • Mogelijk in combinatie met onze dienst Auto laten invoeren bij de RDW / Douane
  • Mogelijk in combinatie met onze dienst Opstellen Douanerapport

Wellicht ook interessant:

auto importeren met inruil

Wat klanten zeggen over onze auto import service


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!