Referenties Das Auto Import

Ervaringen van klanten

Bij het aankopen en importeren van een exclusieve auto uit Duitsland gaat het snel om grote bedragen. Een betrouwbare partner als Das Auto Import is hierbij onmisbaar. Wij beloven u deze partner te zijn. Beloven is echter één ding, waarmaken een ander. Luister daarom vooral niet naar ons, maar luister naar de ervaringen en reviews van onze tevreden klanten.

Referenties Das Auto Import

“dasautoimport.nl begeleidde het zoeken naar, en het importeren van mijn Duitse auto. Een prima ervaring: regelmatig en snel contact over de mogelijkheden, en daarna steeds op de hoogte gehouden over de voortgang van het auto import proces. Enkele weken na mijn eerste contact met dasautoimport.nl stond mijn nieuwe XC90 op onze oprit. Auto importeren: Ein Geheimtipp!!”
Piet Otte | Orthodontist te Breda

“Veel dank voor jullie goede zorgen. Jullie mogen mij als tevreden cliënt op jullie website vermelden. Zonder gedoe snel en efficiënt de gewenste mooie Audi A6 sportline gekregen, helemaal goed.”
Paul Cronheim | Partner bij De Brauw Blackstone Westbroek

“Das Auto Import heeft op een uitstekende manier de import geregeld van mijn BMW X5. Wat ik vooral heb weten te waarderen is de goede communicatie. Helder en snel.Daarnaast is het inbouwen van extra zaken, zoals Alarm klasse 4, een prettige service die het makkelijk maakt. Inmiddels heb ik Das Auto Import al aanbevolen aan enkele vrienden.”
Aart Willem de Wolf | Managing partner bij R&G Global Consultants

De mannen van dasautoimport.nl hebben precies de goede BMW 5er reihe (F11) voor me gevonden (op basis van de wensen die ik had opgesteld) en deze vervolgens ook probleemloos naar mijn oprit gemanoeuvreerd. Het kostte mij geen tijd en ze hebben alles met betrekking tot de import voor me geregeld. Ook het inbouwen van het vereiste alarm en een goede geluidsinstallatie werd voor me geregeld. Iedere keer was er even kort contact als ik wat input moest geven, verder kon ik me focussen op de dingen waar ik wel goed in ben. De responsiviteit van Job Das en Quirijn Kellermann mag ook niet onvermeld blijven; de service van deze mannen is net zo goed als bij Deloitte.
Maurice Dercks | Partner bij Deloitte Financial Advisory Services

“Vanwege het astronomische bedrag dat ik kon besparen was de keuze voor het importeren van mijn Audi Q7 4.2 FSI vrij snel gemaakt. Mijn vorige import auto heb ik zelf ingevoerd en ik wilde dit werk ditmaal graag professioneel uit handen geven. Via via kwam ik bij dasautoimport.nl terecht en zij hebben de invoer uit Duitsland voor mij uit handen genomen voor een alleszins redelijk bedrag. Ik zou dit iedereen kunnen aanraden”
Lex Douze | Partner bij Waterland Private Equity Investments B.V.

“Ik ben zeer tevreden over mijn Audi A8 4.2 quattro en BMW 330 Ci Cabrio en de professionele wijze waarop dasautoimport.nl mij deze auto’s geleverd heeft. Ik begreep nadat ik de auto’s kreeg pas wat een karwei het is om zo’n auto kostenefficiënt te importeren. Ik kan iedereen aanraden via deze weg een auto te kopen”
Steven Schuit | Partner bij Allen & Overy

“Een goede vriend van me had eerder al een Audi Q7 via jullie geïmporteerd. Daardoor ben ik in contact gekomen met dasautoimport.nl. In mijn zoektocht naar een mooie Audi A5 cabrio waren ze proactief betrokken en hebben ze mij met raad en daad bijgestaan. Ook in de afwikkeling van mijn Duitse auto naar Nederland is alles heel netjes gelopen.”
Albert Koops | Partner bij BDO Corporate Finance B.V., Utrecht

“Jaren maak ik al met alle tevredenheid gebruik van de chauffeursdiensten van Das, nu via Das voor het eerst een Range Rover Evoque geimporteerd uit Duitsland. De auto zelf gevonden via Internet. Das heeft het vanaf dat moment overgenomen, onderhandeld over de prijs en uitstekend geregeld dat de  auto  gisteren is afgeleverd bij mij op kantoor in Amsterdam zonder enige zorg voor mij!”
Rien Meppelink | Partner bij Loyens & Loeff, Amsterdam

“Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik via dasautoimport.nl mijn Audi Q7 uit Duitsland heb laten importeren. Van het helpen zoeken op internet, tot en met het inbouwen van extra DVD-schermen en alarm: alles is tiptop geregeld! Ik heb bij een drietal andere bedrijven gekeken voor ik definitief dasautoimport.nl koos en dasautoimport.nl is absoluut de beste keuze geweest.”
Koen Kam | Co-founder Hyves, Amsterdam

“Het importeren van een auto is met dasautoimport.nl een fluitje van een cent! De werkwijze is glashelder, de informatie idem! Elke actie wordt telefonisch ondersteund! Ik kan het iedereen aanraden, en doe het dan met dit bedrijf!”
Frank de Groot | Directeur Hofstra Stainless Steel, Bilthoven

“Door de deelname van dasautoimport.nl aan de ‘Challenger 50’ van Sprout Magazine ben ik in contact gekomen met het bedrijf. Aangezien dit voor mij de eerste keer was om ‘zelf’ een auto uit Duitsland te importeren, heb ik besloten het gezamenlijk met dasautoimport.nl op te pakken. Zij hebben voor mij het complete import -proces verzorgt van een Audi TT 3.2 quattro. Door hun ervaring met het importeren van auto’s is het gehele traject vlekkeloos gelopen. Absoluut aan te raden als je zonder zorgen een auto uit Duitsland wilt importeren!”
Koen de Jong | Directeur Flow Fitness

“Een goede bekende van mij had reeds zijn auto via dasautoimport.nl laten invoeren. Door hem werd ik geattendeerd op hun comfortabele dienstenpakket. dasautoimport.nl vond een zeer interessante auto en heeft het complete import traject van mijn Audi A5 vervolgens tot in de puntjes verzorgd!”
Bram Bontrup | Graniet Import Benelux B.V.

“dasautoimport.nl heeft het importeren van onze BMW X3 op zeer accurate en transparante wijze verzorgd. Het importeren van de auto met alle daarbij behorende handelingen wordt door het team van dasautoimport.nl tegen een alleszins redelijke prijs afgewikkeld. Het contact met hen is uiterst plezierig en correct. De auto hadden wij al zelf in Duitsland gekocht, maar bij de aanschaf van de volgende auto zullen wij zeker overwegen het dasautoimport.nl team voor ons te laten zoeken binnen hun zeer brede netwerk. Complimenten!”
Ger en Corinne Goris | Goris & Partners, Amsterdam

“Gedegen, betrouwbaar, persoonlijk en een goede service voor het importeren van mijn auto uit Duitsland. Zonder twijfel zou ik de import van een volgende auto weer door dasautoimport.nl laten verzorgen.”
Martin Sluman | Partner bij KempHoogstad, Amsterdam

“Snelheid, betrouwbaarheid en accuraatheid dat zijn de kernwoorden voor de service van dasautoimport.nl. De auto import van mijn Audi S6 5.2 FSI was tot in de puntjes geregeld”
Michel Burgerhof | Founder, Director van Adsolutions BV

“Bij mijn zoektocht naar een betrouwbare importeur voor mijn nieuwe Audi A6 allroad, kwam ik terecht bij dasautoimport.nl. Een enthousiast team, korte lijnen, duidelijke afspraken en ik werd bijna dagelijks geïnformeerd over de voortgang van het importtraject. Binnen 10 dagen stond de nieuwe importauto al voor mijn deur te glimmen! Alles prima geregeld; een aanrader!”
Drs. Joep van Niekerk | Orthodontist te Naarden

“Ik wil jullie alsnog enorm bedanken voor de geleverde dienst, ben zeer tevreden over de manier waarop jullie werken en hoe jullie mijn Audi A6 Avant 2.7 TDI hebben geïmporteerd. Met name de communicatie naar de klant toe, waardoor deze betrokken blijft in het hele proces is lovenswaardig. Tevens ben ik van mening dat het all-in concept zoals jullie hanteren een zege is, daar er geen verborgen kosten komen, en de klant weet waar hij aan toe is. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant”
Jeroen Geurtsen | Geurtsen Technologies WebDynamics

“Ik ben bijzonder tevreden over de snelle en accurate import van mijn Volkswagen EOS. De contacten verliepen zeer snel en soepel en iedere afspraak is heel goed nagekomen. De EOS rijdt perfect en dat is tot slot ook niet onbelangrijk. Nogmaals bijzonder veel dank!”
Rick Anderson | docent Nyenrode en lid van de Lokale Rekenkamer

“Via de website kwam ik in contact met dasautoimport.nl. Ik had inmiddels al diverse dealers bezocht om mij te oriënteren over de vervanging van mijn Saab. Het ging om een VW Touareg, Range Rover Sport, Volvo XC90 of BMW X5. Tenslotte sprak de BMW mij het meeste aan en zocht ik een uitvoering met minimaal comfort stoelen, panorama dak en afneembare trekhaak.

dasautoimport.nl legde mij duidelijk uit wat voor zij voor mij kon betekenen en gaven ook advies over de uitvoering, modelwijzigingen en extra opties zodat ik gericht te werk kon gaan. Binnen enkele dagen had ik een keuze gemaakt uit een aantal Duitse auto’s en daarop adviseerde dasautoimport.nl wat de beste opties waren. Ik moet toegeven dat ik wat huiverig was om ongezien een gebruikte auto te kopen uit Duitsland, maar ik werd gerust gesteld dat zij alleen met betrouwbare merkdealers werken eventueel in combinatie met een onafhankelijke aankoopkeuring. In overleg besloten wij een BMW X5 met veel opties te importeren van een dealer in Zuid-Duitsland. Het geld maakte ik over en het transport en invoer werden netjes geregeld. Toen de auto bij dasautoimport.nl stond ben ik natuurlijk meteen gaan kijken. Prachtige auto, alles klopte maar ik vond het interieur niet schoon genoeg. Sorry, maar ik ben daar nogal precies in. Zoals de dealer had aangegeven moesten er ook nieuwe banden op en dit is ook door dasautoimport.nl geregeld, evenals het schoonmaken en poetsen. Ik rij nu al enige tijd in deze auto en ben 100% tevreden. Dit komt ook omdat dasautoimport.nl mij goed had geadviseerd om de juiste uitvoering met alle nuttig opties te kiezen waar ik nu het profijt van ervaar.”
Diederik Romeyn | Financieel analyst, Bennebroek

“Alhoewel dankzij de kredietcrisis de prijs van tweedehands auto’s gedaald is, loont het zeker voor duurdere auto’s om eens te kijken naar het aanbod in Duitsland. Tel daar de kosten van importeren, transport en registratie bij op en het voordeel is nog altijd substantieel. Via www.mobile.de zelf contact gelegd met een dealer in Berlijn en na een proefrit ter plaatse de koop gesloten. Tot zover de aankoop.

Auto importeren kun je zelf doen en voor wie tijd en moeite wil investeren, levert dat uiteraard wat extra winst op. Een alternatief is om het te laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Ik heb contact gehad met verschillende importeurs en uiteindelijk besloten in zee te gaan met dasautoimport.nl. Dit bedrijf onderscheidt zich door een persoonlijke benadering waarbij de potentiële klant allereerst wordt uitgenodigd in het nieuwe kantoor onder de rook van Schiphol. Hierbij wordt in detail de procedure besproken. Ook aan de orde komen mogelijkheden tot verdere werkzaamheden aan de auto, zoals inbouw alarm, eventuele reparaties, uitbreiding audiosysteem, zonder dat er druk wordt uitgeoefend om dit ook via hen te laten gebeuren. De gevraagde prijs voor extra werkzaamheden blijkt alleszins redelijk. Wordt eenmaal besloten tot de importprocedure, dan verloopt deze vlot en blijft er regelmatig laagdrempelig contact over de status quo

Zo heb ik uiteindelijk mijn nieuwe Duitse importauto op een mooie zaterdagmorgen bij dasautoimport.nl afgehaald en naar huis gereden. Ik kan deze gang van zaken eenieder aanraden die overweegt een auto uit Duitsland te importeren.”
Dr. Han-Yo Ie | Internist-Nefroloog Zaans Medisch Centrum

“Gebrek aan communicatie en afspraken niet of onvolledig nakomen is iets wat tegenwoordig bij dienstverlenende bedrijven helaas eerder regel is dan uitzondering. Mijn ervaringen met dasautoimport.nl vormde hierop gelukkig een zeer aangename uitzondering.  Gedurende het gehele importproces van mijn Audi A4 Avant 3.2 FSI werd ik continue op professionele wijze op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Vragen per mail werden direct beantwoord en met name tijdens het aankoopproces is er veelvuldig telefonisch contact geweest. Oog voor de kleine details; zoals een fotootje van je auto die nog op de trailer staat op de dag dat hij Nederland is binnengereden met het bericht dat de auto in prima staat is aangekomen.  Dát zijn dingen die je als klant het onmisbare rustige gevoel en vertrouwen geven bij een grote aankoop in het buitenland.”
Geoffrey Krijne | Professioneel pokerspeler te Oudenbosch

“Mannen en automobielen… naast de technische en financiële aspecten komen hier ook emoties aan de orde.Prima dat er een bedrijf bestaat als dasautoimport.nl dat bij de invoer van een auto uit bijv. Duitsland er alles aan doet om het geheel tot een succes te maken.Het begint al op de ‘DAS site’ met zeer goede informatie.Verder de (bijna) belangeloze hulp in het voortraject, het stadium waarbij de keus van al dan niet importeren via dasautoimport.nl nog gemaakt moet worden. dasautoimport.nl verricht al arbeid, over een kostenvergoeding wordt in dit stadium niet gesproken!Ik dank Job Das en collega Jelle van Doorn daarom heel hartelijk voor de professionele, betrokken, punctuele en plezierige afhandeling van de import van mijn ‘Audi TT Coupe 3.2 Quattro’!”
Bruno Schulz | Project Engineer Maintenance Programs Boeing 747


 

Wilt u ook een auto importeren uit Duitsland?

GRATIS BPM BEREKENING

STUUR ONS EEN ADVERTENTIELINK VOOR EEN VRIJBLIJVEND KOSTENOVERZICHT

BPM BEREKENING + OVERIGE KOSTEN

VRAAG GRATIS BEREKENING AAN

Onze diensten voor het importeren van uw auto

Onderstaand vindt u een overzicht van de meest afgenomen auto import dienstverlening.

Diensten / prijsopbouw:
624,99 ex. BTW
Auto import service
Basis
importpakket
Meer info
1599,99 ex. BTW
Auto import service
Premium
importpakket
Meer info
1999,99 ex. BTW
Auto import service
Prepium plus
importpakket
Meer info
Auto invoeren RDW
200,00 ex. BTW
RDW leges, recycling en tenaamstelling
139,05 ex. BTW
BPM aangifte
60,00 ex. BTW
Luxe kentekenplaten met opzetletters
39,50 ex. BTW
Basis handwasbeurt
30,00 ex. BTW
Stallingskosten
40,00 ex. BTW
All-risk verzekering voor het rijrisico
25,00 ex. BTW
Aanvullende all-risk verzekering
75,00 ex. BTW
optioneel
Aankoopafwikkeling en nazorg
150,00 ex. BTW
Transport
550,00 ex. BTW
Aankomstcheck op 15 punten
40,00 ex. BTW
Aankomstcheck op 30 punten
75,00 ex. BTW
Sneltransport
150,00 ex. BTW
optioneel
Professionele poetsbeurt
250,00 ex. BTW
optioneeloptioneel
Subtotaal excl. BTW
533,551348,551783,55
BTW 21%
91,44262,59353,94
Totaal incl. 21% BTW
624,991611,142137,49
Pakketvoordeel korting
-11,15-137,50
Pakketprijs incl. 21% BTW
624,991599,991999,99

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!