Auto transport Duitsland

Auto transport uit Duitsland per oplegger is de veiligste manier om uw importauto naar Nederland te importeren. Das Auto Import neemt u graag de volledige aankoopafwikkeling en eventuele onderhandeling uit handen in combinatie met een allrisk verzekerd transport per oplegger. Doordat wij met een verzameltransport werken en onze autotransporter wekelijks door Duitsland rijdt, kunnen wij dit kostenefficiënt aanbieden.

Auto transport DuitslandAankoopafwikkeling en transport

Nadat u bekend bent met de kosten voor het importeren van een bepaalde auto (ontvang gratis berekening) zal de aankoop en het transport van de te importeren auto moeten worden georganiseerd. Wij nemen u dit graag uit handen en werken daarvoor met één vast tarief van €650,- excl. BTW voor geheel Duitsland, ongeacht de locatie dus. Indien wenselijk kunnen wij optioneel eveneens de aankoop onderhandeling voor u voeren. Indien u daar voor kiest rekenen wij 15% van de gerealiseerde onderhandelingskorting. Daarnaast kunt u voor maximale zekerheid onze dienstverlening nog uitbreiden met een onafhankelijke technische aankoop keuring (€200,- excl. BTW meerprijs).

Auto kopen in Duitsland

In overleg met u zullen wij al het benodigde contact met de verkopende partij onderhouden: onder meer een check op de staat en historie van het voertuig en controle op de aanwezigheid van de benodigde import documenten zoals het serviceboekje, Kenzeichen Teil I + II, Übereinstimmungsbescheinigung of Certificaat van Overeenkomst. Verder zullen we de koopovereenkomst controleren.

Onderhandeling

Optioneel kunnen wij bemiddelen bij de aankooponderhandeling. Wij rekenen hiervoor 15% aandeel van de uit onderhandelde korting. Onze ervaring leert qua onderhandeling dat indien er korting wordt gegeven, er gemiddeld maximaal 1,5 tot 3 procent onderhandelingskorting te realiseren valt in Duitsland (ze werken in Duitsland veelal met “Festpreise” in tegenstelling tot de Nederlandse onderhandelingscultuur). U kunt er ook voor kiezen zelf de onderhandeling te voeren en daarna ons in te schakelen voor de verdere afhandeling en het transport.

Betaling

Nadat er overeenstemming is bereikt over de prijs en de koopovereenkomst is gesloten kunt u zelf rechtstreeks de verkopende partij betalen of indien wenselijk kunnen wij dit voor u faciliteren. Indien u de te importeren auto zakelijk wilt gaan rijden kan Das Import de auto intracommunautair verwerven en na invoer aan u leveren als BTW auto zonder dat u zich hiervoor in de fiscale materie hieromtrent hoeft te verdiepen. Wij doen dit dagelijks en hebben onze “Verklaring omtrent de hoedanigheid van belastingplichtige” klaar liggen om dit snel en efficiënt voor u uit handen te nemen.

Technische keuring

Voor maximale zekerheid kunnen we tegen €200,- excl. BTW meerprijs nog een aankoopkeuring laten uitvoeren door een onafhankelijke keuringsinstantie. Doorgaans zullen wij dan een eventuele negatieve uitkomst van de aankoopkeuring als ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst laten opnemen. Na de keuring van de mogelijkerwijs aan te schaffen importauto ontvangt u een objectief rapport over de actuele conditie van de auto. Eventuele gebreken worden in het onafhankelijke keuringsrapport uitgebreid voor u uiteengezet zodat u met een gerust hart de auto kunt kopen in Duitsland.

Auto transport uit Duitsland

Als alle voornoemde zaken in orde zijn zullen wij het auto transport uit Duitsland verzorgen. Het transport van de auto vanaf de verkopende partij in Duitsland naar ons kantoor is verzekerd tot een bedrag van €500.000,- per auto op basis van CMR voorwaarden voor open transport. Alle afspraken zullen vooraf schriftelijk worden vastgelegd in een overeenkomst van opdracht. Na aflevering van de importauto in Nederland zal de auto bij ons worden gestald op ons afgesloten parkeerterrein met camerabewaking.

Wij bieden deze dienst voor aankoopafwikkeling en transport alleen aan in combinatie met onze dienst Auto invoeren bij de RDW. Wij zullen uw importauto nadat deze bij ons aankomt binnen één werkdag invoeren bij de RDW.

N.B. wij kunnen onze dienst voor aankoopafwikkeling en transport niet aanbieden voor auto’s die particulier worden aangeboden (“Privatanbieters”) en beperkt voor importauto’s die niet bij merkdealers worden aangeboden (vanwege de risico’s die het kopen op afstand van deze auto’s met zich meebrengt). Wij kunnen deze auto’s wel voor u invoeren als u deze zelf naar Nederland rijdt.

GRATIS BEREKENING

BENIEUWD NAAR DE TOTALE KOSTEN VOOR HET IMPORTEREN VAN EEN BEPAALDE AUTO?
STUUR ONS EEN ADVERTENTIELINK VOOR EEN VRIJBLIJVEND KOSTENOVERZICHT

BPM BEREKENING + ALLE OVERIGE KOSTEN

VRAAG GRATIS BEREKENING AAN

Inruilen

Veel klanten voor wie wij de auto import verzorgen hebben een auto in te ruilen. Ook dit kunnen wij faciliteren. Wij kunnen uw auto in consignatie te koop zetten of wij kunnen een handelsbieding voor u opvragen voor een directe verkoop. Afhankelijk van de gewenste snelheid en opbrengst zullen wij u één van beide varianten adviseren. Wij hebben een groot netwerk van aangesloten handelaren waardoor u altijd het beste bod krijgt. Meer informatie vindt u op de pagina: Auto inruilen bij import.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!