Gratis BPM berekening

Berekening BPM + overige kosten

Een BPM berekening is essentieel om een beeld te kunnen vormen bij de mogelijke voordelen van het importeren van een bepaalde auto. Wij sturen u hiertoe graag vrijblijvend een BPM berekening en een overzicht van alle overige te verwachten kosten. Hiermee kunt u zelf uw afweging maken of bijvoorbeeld uw focus naar een andere auto verleggen.

Stuur een advertentielink voor gratis berekening

Laat via onderstaand formulier uw gegevens en een weblink van een geadverteerde auto achter en wij zullen u een BPM berekening en de totale kosten voor het importeren van de desbetreffende auto toesturen. Wij zullen u tevens informeren over onze dienstverlening voor het importeren van een auto en alle bijbehorende kosten. Deze BPM berekening is vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen.

Aanvraagformulier BPM berekening

  Aanhef

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Weblink advertentie importauto

  Hoe heeft u Das Auto Import gevonden?

  Opmerkingen

  Om spam te voorkomen vragen wij u onderstaande tekst in te voeren

  captcha

  Wij streven er naar uw berekening van de BPM + overige kosten binnen één werkdag toe te sturen.

  BPM berekening onder het voordeligste BPM regimeBPM berekening

  Bij het berekenen van de BPM zullen wij alle toegestane BPM regimes toetsen. Het is namelijk toegestaan bij het importeren van een occasion uit het buitenland om in de BPM aangifte de rest-BPM te berekenen conform de actuele BPM regeling of conform de ten tijde van de eerste toelatingsdatum van de auto geldende historische BPM regeling. Door een subtiele wijziging in de BPM wetgeving in 2012 is het daarnaast ook mogelijk om de eventueel tussenliggende BPM regimes toe te passen bij het berekenen van de BPM bij import. Doordat er de laatste jaren ieder jaar wijzigingen zijn geweest in de BPM wetgeving is het zaak vanaf het jaar van de eerste toelating alle tussenliggende BPM regimes te toetsen om tot de laagste BPM berekening te komen.

  Dit is specialistisch werk waarbij de Belastingdienst Douane geen enkele ondersteuning biedt. Veel mensen betalen hierdoor te veel BPM bij het importeren van een auto. Das Auto Import werkt met dezelfde BPM calculatie programma’s als de Belastingdienst Douane waardoor onze BPM berekeningen gegarandeerd worden geaccepteerd en u zich geen zorgen hoeft te maken om naheffingen. Laat onze meer dan tien jaar ervaring voor u werken en draag niet te veel rest-BPM af door met onervaren partijen in zee te gaan of op onvoordelige wijze zelf uw rest-BPM te calculeren.

  Overige kosten auto importeren

  Naast de af te dragen BPM zijn er nog wat overige kosten waar iedereen mee te maken krijgt bij het importeren van een auto. Dit zijn onder meer RDW leges, identificatie en tenaamstelling, indien toepasselijk een APK keuring en het aanmaken van Nederlandse kentekenplaten. We zetten deze kosten graag voor u op een rij bij het beantwoorden van uw aanvraag. Daarnaast zullen we u informeren over de tarieven die wij hanteren voor onze dienstverlening. U kunt er voor kiezen uw auto zelf te importeren of u kunt gebruik maken van onze auto import service.

  Wellicht ook interessant: auto importeren met inruil

  This is a unique website which will require a more modern browser to work!

  Please upgrade today!