BPM aangifte formulier invullen

BPM aangifte formulier invullenBPM aangifte formulier invullen? Das Auto import staat u hier graag in bij.

Douanerapport opstellen import auto

Indien u er voor kiest uw importauto zelf in te voeren bij de RDW / Douane kunnen wij een Douanerapport voor u opstellen. Voor slechts €50,- excl. BTW zullen wij op de voordeligste wijze uw volledige BPM aangifte formulier invullen, aangevuld met BPM berekening en onderbouwing zodat u deze zelf kunt indienen bij de Belastingdienst Douane en u vervolgens zelf de BPM kunt betalen aan de Belastingdienst Douane. Wij garanderen dat uw BPM aangifte 100% wordt geaccepteerd door de Belastingdienst Douane (mits de aangeleverde gegevens kloppen).

BPM aangifte invullen

Het Douanerapport zal moeten worden onderbouwd met een BPM aangifte en bijbehorende BPM berekening. Het BPM aangifte formulier invullen en onderbouwen van de BPM berekening (en eventueel koerslijst of taxatie) is gespecialiseerd werk omdat er meerdere manieren zijn om de bruto-BPM te berekenen en er bovendien ook nog eens meerdere manieren zijn om vervolgens de rest-BPM te berekenen. Het is van belang hierbij de goedkoopste combinatie te kiezen zonder daarbij risico te lopen op naheffingen of boetes. Voor een auto van 2007 die in 2015 wordt geïmporteerd zijn er bijvoorbeeld al negen verschillende BPM regimes die kunnen worden gebruikt voor het berekenen van de bruto-BPM. Vervolgens mag er om de rest-BPM te berekenen gebruikt gemaakt worden van de afschrijvingstabel, vier koerslijsten of een taxatie om de rest-BPM te berekenen. Dat zijn voor dit specifieke voorbeeld al 54 mogelijke combinaties die u kunt gebruiken voor het invullen van het BPM aangifte formulier.

Let op wie u uw BPM aangifte formulier laat invullen

Er zijn online een groot aantal partijen actief die diensten aanbieden voor het invullen van uw BPM aangifte formulier. Veel van deze bedrijven toetsen, om kosten te besparen, niet alle mogelijke manieren om de BPM aan te geven of beschikken hiertoe niet over alle (kostbare) software programma’s. Het is dus zaak het invullen van het BPM aangifte formulier aan een professional over te laten. Laat onze ruim tien jaar ervaring voor u werken en betaal dus niet te veel BPM door onervaren partijen uw BPM aangifte formulier te laten invullen of op onvoordelige wijze zelf uw rest-BPM te berekenen. De Belastingdienst biedt helaas geen enkele ondersteuning bij het invullen van het BPM aangifte formulier en zal u er ook niet op wijzen wanneer u te veel BPM aangeeft. Als er echter te weinig rest-BPM in het BPM aangifte formulier wordt aangegeven kunt u (hypocriet genoeg) wel rekenen op een naheffing en een boete.

GRATIS BPM BEREKENING

BENIEUWD NAAR DE REST-BPM VAN EEN BEPAALDE IMPORTAUTO?
STUUR ONS EEN ADVERTENTIELINK VOOR EEN VRIJBLIJVEND KOSTENOVERZICHT

BPM BEREKENING + OVERIGE KOSTEN

VRAAG GRATIS BPM INDICATIE AAN

Overige diensten voor het importeren van uw auto

Naast het invullen van het BPM aangifte formulier kunnen onderstaande diensten wellicht interessant zijn wanneer u een auto gaat importeren:

200,-ex. BTW

Zelf overrijden:

tijdelijk Duits kenteken + WA-verzekering

Meer info

  • Tijdelijk Duits kenteken voor het zelf overrijden van uw importauto
  • Inclusief WA-verzekering (voor All-risk dekking adviseren wij onze dienst Transport en aankoopafwikkeling)
  • Het kentekenbewijs, de kentekenplaten en de WA-verzekering (groene kaart) worden binnen één tot twee werkdagen nadat wij uw betaling hebben ontvangen per koerier bij u afgeleverd vanuit Duitsland (bezorgkosten €39,-)
  • Mogelijk in combinatie met onze dienst Auto laten invoeren bij de RDW / Douane
  • Mogelijk in combinatie met onze dienst Opstellen Douanerapport

650,-ex. BTW

Auto import service:

Transport en aankoopafwikkeling

Meer info

  • Verzekerd transport per oplegger vanuit geheel Duitsland (voor andere landen doen we u graag een maatwerk offerte)
  • Al het benodigde contact met de verkopende partij: onder meer een check op de staat en historie van de auto, controle op de aanwezigheid van de benodigde documenten zoals het serviceboekje, Kenzeichen Teil I + II, Übereinstimmungsbescheinigung of Certificaat van Overeenkomst en controle van de koopovereenkomst
  • Optioneel: aankooponderhandeling, hiervoor rekenen wij 15% aandeel van de uit onderhandelde onderhandelingskorting
  • Optioneel: voor maximale zekerheid kunnen wij een aankoopkeuring laten uitvoeren door een onafhankelijke keuringsinstantie (€200,- meerprijs)
  • Alleen mogelijk in combinatie met onze dienst Auto invoeren bij de RDW / Douane

Wellicht ook interessant:

auto importeren met inruil

Wat klanten zeggen over onze auto import service


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!