Dienstverlening auto import

De dienstverlening van ons auto import bedrijf berust op vier pijlers. U treft deze belangrijkste onderdelen van onze auto import dienstverlening hieronder. Onze dienstverlening beperkt zich echter niet tot onderstaande diensten.

U kunt er voor kiezen de import van uw volgende auto uit Duitsland  volledig of gedeeltelijk uit te besteden. Wij importeren uw auto snel vakkundig, transparant en tegen lage kosten.

Dienstverlening auto importeren

50,-ex. BTW

Zelf invoeren RDW:

opstellen douanerapport + BPM aangifte

Meer info

 • Opstellen Douanerapport en BPM aangifte om zelf in te dienen bij de Belastingdienst Douane
 • Aangevuld met volledig onderbouwde BPM berekening
 • Toetsing van alle toegestane BPM regimes voor de voordeligste BPM berekening
 • 100% acceptatie garantie

200,-ex. BTW

Zelf overrijden:

tijdelijk Duits kenteken + WA-verzekering

Meer info

 • Tijdelijk Duits kenteken voor het zelf overrijden van uw importauto
 • Inclusief WA-verzekering (voor All-risk dekking adviseren wij onze dienst Transport en aankoopafwikkeling)
 • Het kentekenbewijs, de kentekenplaten en de WA-verzekering (groene kaart) worden binnen één tot twee werkdagen nadat wij uw betaling hebben ontvangen per koerier bij u afgeleverd vanuit Duitsland (bezorgkosten €39,-)
 • Mogelijk in combinatie met onze dienst Auto laten invoeren bij de RDW / Douane
 • Mogelijk in combinatie met onze dienst Opstellen Douanerapport

650,-ex. BTW

Auto import service:

Transport en aankoopafwikkeling

Meer info

 • Verzekerd transport per oplegger vanuit geheel Duitsland (voor andere landen doen we u graag een maatwerk offerte)
 • Al het benodigde contact met de verkopende partij: onder meer een check op de staat en historie van de auto, controle op de aanwezigheid van de benodigde documenten zoals het serviceboekje, Kenzeichen Teil I + II, Übereinstimmungsbescheinigung of Certificaat van Overeenkomst en controle van de koopovereenkomst
 • Optioneel: aankooponderhandeling, hiervoor rekenen wij 15% aandeel van de uit onderhandelde onderhandelingskorting
 • Optioneel: voor maximale zekerheid kunnen wij een aankoopkeuring laten uitvoeren door een onafhankelijke keuringsinstantie (€200,- meerprijs)
 • Alleen mogelijk in combinatie met onze dienst Auto invoeren bij de RDW / Douane

Werkwijze auto import

Dienstverlening auto importDe werkwijze van onze auto import dienstverlening is modulair. U kunt er voor kiezen een auto zelf over te rijden met gebruikmaking van ons tijdelijk Duits kenteken en deze vervolgens in te voeren bij de RDW en Douane met gebruikmaking van ons BPM aangifte formulier of u kunt de auto door ons laten invoeren bij de RDW en Douane nadat u de auto zelf naar Nederland heeft gereden. U kunt er echter ook voor kiezen de auto door ons te laten transporteren en de auto vervolgens door ons in te laten voeren bij de RDW en Douane.

Wanneer u gebruik maakt van onze dienst voor aankoopafwikkeling en transport kunt u eveneens een aankoopkeuring laten uitvoeren alvorens u definitief besluit tot aanschaf van de auto over te gaan. Voor het kopen van de importauto ontvangt u dan een een onafhankelijk en objectief keuringsrapport van een gerenommeerd bedrijf. Hierdoor weet u precies wat u koopt en komt u niet voor onverwachte tegenvallers te staan.

Kosten auto importeren

Wanneer u gebruik maakt van onze auto import dienstverlening zal u altijd vooraf volledig op de hoogte zijn van alle te verwachten kosten om de auto in Nederland op kenteken te krijgen. De basis hiervoor is onze dienst voor het gratis berekenen van de importkosten van een mogelijk interessante importauto. U kunt ons hiertoe simpelweg een weblink van een advertentie van bijvoorbeeld autoscout24.de of mobile.de doorsturen.

GRATIS BPM BEREKENING

STUUR ONS EEN ADVERTENTIELINK VOOR EEN VRIJBLIJVEND KOSTENOVERZICHT

BPM BEREKENING + OVERIGE KOSTEN

Overige dienstverlening

Naast voornoemde dienstverlening bieden wij nog een aantal aanvullende diensten die vaak gewenst zijn bij het importeren van een auto. We informeren u graag over de specifieke voorwaarden.

Inruilen auto

Veel klanten voor wie wij de auto import verzorgen hebben een auto in te ruilen. Ook dit kunnen wij faciliteren. Wij kunnen uw auto in consignatie te koop zetten of wij kunnen een handelsbieding voor u opvragen voor een directe verkoop. Afhankelijk van de gewenste snelheid en opbrengst zullen wij u één van beide varianten adviseren. Wij hebben een groot netwerk van aangesloten handelaren waardoor u altijd het beste bod krijgt.

Garantie

De meeste auto’s die wij importeren hebben nog fabrieksgarantie welke Europees geldig is (wettelijk bepaald). Hiermee kunt u gewoon in Nederland naar de merkdealer gaan, mocht er zich een probleem voordoen. Voor importauto’s die buiten de fabrieksgarantie vallen bieden wij tevens optioneel een aanvullende garantie aan zodat u zich over de garantie van de importauto geen zorgen hoeft te maken.

Autofinanciering / Financial Lease

Ook wanneer u uw importauto (deels) wilt financieren of in een Financial Lease constructie wilt rijden kunnen wij u van dienst zijn. Das Auto Import sluit wekelijks autofinancieringen voor haar klanten bij het importeren van een auto en indien wenselijk zijn wij ook u hier graag mee van dienst. Voor auto’s die jonger zijn dan 24 maanden oud zijn en minder dan 80.000 km. hebben gelopen kunnen wij voor zakelijke rijders ook zelfs Full Operational Lease voor een importauto aanbieden. Het importeren van een auto stopt dus niet per definitie wanneer u dergelijke lease wensen heeft.

Inbouw alarm en overige accessiores

Ook voor de inbouw van SCM goedgekeurde alarmsystemen, voertuigvolgsystemen of diverse overige accessoires bent u bij ons aan het goede adres. Een SCM goedgekeurd alarmsysteem en/of voertuigvolgsysteem inbouwen in uw importauto is een eis die veel verzekeraars stellen wanneer u een all-risk verzekering afsluit. Naast het inbouwen van autoalarm systemen bouwen wij zaken in zoals carkits, radar detectors, multimedia, etc. Wij informeren u graag over de voorwaarden.

Chiptuning

Chiptuning kan een interessante aanvulling zijn voor uw te importeren auto. Helaas zijn er een groot aantal chiptuners in Nederland actief die slechte kwaliteit chiptuning leveren. Das Auto Import is dealer van Chiptuning Experience waarmee wij wel kwalitatieve maatwerk chiptuning kunnen aanbieden. Wij doen u graag een opgaaf van de te behalen vermogenswinst en bijbehorende prijzen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!