Dienstverlening auto import

De dienstverlening van ons auto import bedrijf berust op vier pijlers. U treft deze belangrijkste onderdelen van onze auto import dienstverlening hieronder. Onze dienstverlening beperkt zich echter niet tot onderstaande diensten.

U kunt er voor kiezen de import van uw volgende auto uit Duitsland  volledig of gedeeltelijk uit te besteden. Wij importeren uw auto snel vakkundig, transparant en tegen lage kosten.

Dienstverlening auto importeren

Diensten / prijsopbouw:
624,99 ex. BTW
Auto import service
Basis
importpakket
Meer info
1599,99 ex. BTW
Auto import service
Premium
importpakket
Meer info
1999,99 ex. BTW
Auto import service
Prepium plus
importpakket
Meer info
Auto invoeren RDW
200,00 ex. BTW
RDW leges, recycling en tenaamstelling
139,05 ex. BTW
BPM aangifte
60,00 ex. BTW
Luxe kentekenplaten met opzetletters
39,50 ex. BTW
Basis handwasbeurt
30,00 ex. BTW
Stallingskosten
40,00 ex. BTW
All-risk verzekering voor het rijrisico
25,00 ex. BTW
Aanvullende all-risk verzekering
75,00 ex. BTW
optioneel
Aankoopafwikkeling en nazorg
150,00 ex. BTW
Transport
550,00 ex. BTW
Aankomstcheck op 15 punten
40,00 ex. BTW
Aankomstcheck op 30 punten
75,00 ex. BTW
Sneltransport
150,00 ex. BTW
optioneel
Professionele poetsbeurt
250,00 ex. BTW
optioneeloptioneel
Subtotaal excl. BTW
533,551348,551783,55
BTW 21%
91,44262,59353,94
Totaal incl. 21% BTW
624,991611,142137,49
Pakketvoordeel korting
-11,15-137,50
Pakketprijs incl. 21% BTW
624,991599,991999,99

Werkwijze auto import

Dienstverlening auto importDe werkwijze van onze auto import dienstverlening is modulair. U kunt er voor kiezen een auto zelf over te rijden met gebruikmaking van ons tijdelijk Duits kenteken en deze vervolgens in te voeren bij de RDW en Douane met gebruikmaking van ons BPM aangifte formulier of u kunt de auto door ons laten invoeren bij de RDW en Douane nadat u de auto zelf naar Nederland heeft gereden. U kunt er echter ook voor kiezen de auto door ons te laten transporteren en de auto vervolgens door ons in te laten voeren bij de RDW en Douane.

Wanneer u gebruik maakt van onze dienst voor aankoopafwikkeling en transport kunt u eveneens een aankoopkeuring laten uitvoeren alvorens u definitief besluit tot aanschaf van de auto over te gaan. Voor het kopen van de importauto ontvangt u dan een een onafhankelijk en objectief keuringsrapport van een gerenommeerd bedrijf. Hierdoor weet u precies wat u koopt en komt u niet voor onverwachte tegenvallers te staan.

Kosten auto importeren

Wanneer u gebruik maakt van onze auto import dienstverlening zal u altijd vooraf volledig op de hoogte zijn van alle te verwachten kosten om de auto in Nederland op kenteken te krijgen. De basis hiervoor is onze dienst voor het gratis berekenen van de importkosten van een mogelijk interessante importauto. U kunt ons hiertoe simpelweg een weblink van een advertentie van bijvoorbeeld autoscout24.de of mobile.de doorsturen.

GRATIS BPM BEREKENING

STUUR ONS EEN ADVERTENTIELINK VOOR EEN VRIJBLIJVEND KOSTENOVERZICHT

BPM BEREKENING + OVERIGE KOSTEN

Overige dienstverlening

Naast voornoemde dienstverlening bieden wij nog een aantal aanvullende diensten die vaak gewenst zijn bij het importeren van een auto. We informeren u graag over de specifieke voorwaarden.

Inruilen auto

Veel klanten voor wie wij de auto import verzorgen hebben een auto in te ruilen. Ook dit kunnen wij faciliteren. Wij kunnen uw auto in consignatie te koop zetten of wij kunnen een handelsbieding voor u opvragen voor een directe verkoop. Afhankelijk van de gewenste snelheid en opbrengst zullen wij u één van beide varianten adviseren. Wij hebben een groot netwerk van aangesloten handelaren waardoor u altijd het beste bod krijgt.

Garantie

De meeste auto's die wij importeren hebben nog fabrieksgarantie welke Europees geldig is (wettelijk bepaald). Hiermee kunt u gewoon in Nederland naar de merkdealer gaan, mocht er zich een probleem voordoen. Voor importauto's die buiten de fabrieksgarantie vallen bieden wij tevens optioneel een aanvullende garantie aan zodat u zich over de garantie van de importauto geen zorgen hoeft te maken.

Autofinanciering / Financial Lease

Ook wanneer u uw importauto (deels) wilt financieren of in een Financial Lease constructie wilt rijden kunnen wij u van dienst zijn. Das Auto Import sluit wekelijks autofinancieringen voor haar klanten bij het importeren van een auto en indien wenselijk zijn wij ook u hier graag mee van dienst. Voor auto's die jonger zijn dan 24 maanden oud zijn en minder dan 80.000 km. hebben gelopen kunnen wij voor zakelijke rijders ook zelfs Full Operational Lease voor een importauto aanbieden. Het importeren van een auto stopt dus niet per definitie wanneer u dergelijke lease wensen heeft.

Inbouw alarm en overige accessiores

Ook voor de inbouw van SCM goedgekeurde alarmsystemen, voertuigvolgsystemen of diverse overige accessoires bent u bij ons aan het goede adres. Een SCM goedgekeurd alarmsysteem en/of voertuigvolgsysteem inbouwen in uw importauto is een eis die veel verzekeraars stellen wanneer u een all-risk verzekering afsluit. Naast het inbouwen van autoalarm systemen bouwen wij zaken in zoals carkits, radar detectors, multimedia, etc. Wij informeren u graag over de voorwaarden.

Chiptuning

Chiptuning kan een interessante aanvulling zijn voor uw te importeren auto. Helaas zijn er een groot aantal chiptuners in Nederland actief die slechte kwaliteit chiptuning leveren. Das Auto Import is dealer van Chiptuning Experience waarmee wij wel kwalitatieve maatwerk chiptuning kunnen aanbieden. Wij doen u graag een opgaaf van de te behalen vermogenswinst en bijbehorende prijzen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!