Auto occasions Duitsland

Op zoek naar een occasion uit Duitsland? Er zijn twee manieren om een occasion uit Duitsland te zoeken en te vinden:
  • Zoeken via Duitse occasion sites
  • Zoeken uitbesteden aan een auto import bedrijf


Zoeken via Duitse occasion sites

Begin u zoektocht met onze overzichtspagina met links van de alle belangrijke Duitse occasion sites. Allereerst een lijst met een algemene occasion sites, daarnaast en lijst van occasions per merk. De algemene occasion sites heeft vaak als voordeel dat er makkelijk genavigeerd kan worden. Op de merk occasion sites heeft het voordeel dat daar alleen Duitse auto's staan van officiele merkdealers uit Duitsland, dus in het algemeen auto's van betere kwaliteit.

De prijzen die op deze Duitse occasion sites vermeld staan zijn echter nog zonder rest BPM die u bij de import van de Duitse auto nog moet voldoen. Indien u de link stuurt naar contact[at]dasautoimport.nl, kunnen wij voor u een exacte BPM berekening uitvoeren. Om alleen serieuze gegadigden te krijgen, vragen wij hiervoor EUR 25. Dit bedrag krijgt u van ons terug als u de auto via ons importeert met ons auto import basis pakket.

Zoeken uitbesteden aan een auto import bedrijf

U kunt ook een zoekopdracht geven. Hiermee bespaart u veel tijd. Het bedrijf die de zoekopdracht voor u uitvoert moet wel op de hoogte zijn van uw specifieke wensen en eisen ten aanzien van de auto. Denk niet alleen merk en model maar ook aan het bouwjaar, kilometrage, kleurstelling en gewenste accessoires. Uiteraard is het budget ook van belang. Wij hebben hierin ruime ervaring, dus aarzelt u niet om ons hierover te berichten.

Indien u een occasion uit Duitsland heeft gevonden en deze wilt importeren, kunt u de auto zelf importeren of het traject geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan een auto import bedrijf. Wij hebben uitgebreide ervaring met het importeren van auto's uit Duitsland en stellen die ervaring graag beschikbaar aan u met onze auto import services. Heeft u vragen, aarzel dan niet om een email te sturen naar contact [at] dasautoimport.nl . Wij nemen direct contact met u op.