Audi Duitsland

Audi uit Duitsland, waarom ?

Een Audi is in Duitsland stukken goedkoper dan in Nederland. Ook als daar bij de import de rest BPM betaald moet worden. Een Audi is daar ook veelal goed onderhouden en vaak ruim beladen met accessoires. Omdat het aantal veel groter is, is er ook nog eens veel meer keuze voor een goede tweedehands Audi occasion in Duitsland. En het land is niet al te ver weg, wat het kopen nog populairder maakt.

Duitse Audi occasion zoeken

Om het importeren vinden van een Duitse Audi occasion nog aantrekkelijker te maken, staan op Audi importeren duitsland ruim 25.000 Duitse Audi occasions. Een voordeel is dat de prijzen inclusief BPM voor de import zijn en dat deze afkomstig zijn van officiële dealers. U kunt ook gebruik maken van het zoekformulier rechts op deze pagina.
Een alternatief is zoeken op Audi AG Deutschland of een van de Duitse auto web sites te proberen. Als u ons de advertentie toestuurt, kunnen wij een berekening maken van de BPM.


Tweedehands Audi kopen

Als de Audi gevonden is, kan voordat de koop gesloten wordt een keuring in Duitsland plaatsvinden. Het kopen van een tweedehands Audi gaat daarna op dezelfde manier als in Nederland. De prijzen zijn echter vaak zgn. Festpreisen, bij de koop kan er niet veel over de prijs onderhandeld worden. Ook wordt er vaak een uitvoerig koop contract opgesteld. Daarna gaat de tweedehands Audi op transport naar Nederland. Bij al deze handelingen staan wij u graag bij met onze auto import services Duitsland.


Importeren in Nederland

Nadat de Audi is gearriveerd, kan tot import in Nederland worden overgegaan. U kunt uiteraard de auto zelf importeren en de BPM berekenen. Veel mensen kiezen er voor om het importeren te laten doen door een gerenommeerd auto import bedrijf. Ons auto import basis pakket voorziet in alle import handelingen. Met onze uitgebreide ervaring heeft u geen zorgen, kost het u geen tijd en betaalt u ook nog eens de laagste BPM bij het import.