Mercedes Duitsland

Een Mercedes uit Duitsland biedt voordelen

In Duitsland is een Mercedes stukken voordeliger dan een vergelijkbare in ons land. Ook als daar de rest BPM nog afgedragen moet worden bij de import van de Mercedes in Nederland. Een Benz wordt daar zeer goed onderhouden en zitten ruim in de opties en accessoires. In Duitsland rijden heel veel Mercedes personenwagens, zodat er veel aanbod is van een goede tweedehands Mercedes occasion. En het is relatief vlakbij. Redenen genoeg voor de populariteit van het importeren van een Mercedes uit Duitsland.


Mercedes occasions zoeken

Er staan op Mercedes importeren duitsland duizenden Mercedes occasions. De prijzen zijn inclusief BPM en elke Mercedes is afkomstig van officiële dealers. U kunt ook gebruik maken van het formulier rechts op deze pagina om een Mercedes occasion te zoeken.
Een alternatief voor het zoeken van een tweedehands Mercedes occasion is een Duitse auto website of via Mercedes Benz Deutschland. Op basis van de naar ons gezonden advertentie, maken wij een berekening van de BPM.


Tweedehands Mercedes in Duitsland kopen

De prijzen zijn vaak zgn. Festpreisen: over de prijs kan niet veel onderhandeld worden. Voordat tot koop wordt overgegaan, kan uiteraard wel een keuring in Duitsland gedaan worden. Een tweedehands Mercedes kopen bij onze oosterburen gaat grotendeels op dezelfde wijze als in Nederland. Er wordt vaak een uitgebreid koop contract overeengekomen. Daarna wordt de importauto vervoerd naar Nederland. Bij het kopen van uw tweedehands Mercedes uit Duitsland staan wij u graag bij met onze auto import services Duitsland.


De Benz importeren

Nadat de Mercedes Benz is gearriveerd, wordt deze geïmporteerd. U kunt de auto zelf importeren - met alle rompslomp van dien. Veel mensen laten het importeren van de Benz doen door een gerenommeerd auto import bedrijf. Ons auto import basis pakket voorziet in alle handelingen die noodzakelijk zijn voor een goede en snelle import. Door onze uitgebreide ervaring met de import van een Mercedes heeft u geen zorgen, kost het u geen tijd en betaalt u ook nog eens de laagste BPM.