Zelf auto importeren

Zelf auto importeren?

Een jong gebruikte auto importeren uit het hogere segment levert snel een grote besparing op, of u nu zelf een auto wilt importeren, of als u dat laat doen door een auto import bedrijf, het scheelt u vaak een hoop geld. Als u zelf een auto wilt importeren die u heeft gevonden in het buitenland, dan dient u een aantal stappen te volgen. Deze staan hieronder uiteengezet.

De import auto zelf zoeken

Het proces begint bij het zoeken en vinden van de juiste import auto. Doordat er veel keus is, heeft u meer kans op uw gewenste auto in het buitenland. Veel mensen beginnen hun zoektocht voor een auto in Duitsland op een van de vele Duitse occasion sites. De lage prijzen en een ruime keus in goed onderhouden auto’s met veel accessoires maakt het importeren van een  auto uit Duitsland populair.

Contact onderhouden de verkoper

Als u de gewenste auto zelf gevonden heeft, neemt u contact op met de betreffende verkoper. U kunt de auto ter plaatse laten keuren alvorens u tot koop overgaat. Tevens kunt de exacte lijst met opties opvragen zodat u zelf de af te dragen rest BPM bij import kunt berekenen. Is alles in orde, dan ondertekent u een koopcontract en na betaling kunt u de auto ophalen. Vergeet niet het kentekenbewijs en het CVO te vragen.

De import auto zelf vervoeren naar Nederland

Voor het invoeren van de auto dient u deze te vervoeren naar Nederland. U kunt het vervoer uitbesteden aan een auto transporteur, het zelf doen met een aanhangwagen achter uw eigen auto, of de auto met een tijdelijk kenteken verzekeren.

Met import auto zelf naar RDW en Douane

Daarna rijdt u zelf met de te importeren auto naar de RDW. Daarvoor kunt u eenvoudig zelf een afspraak maken. Het RDW bekijkt of de auto wordt toegelaten tot Nederland. Als de auto de keuring van de RDW doorstaat, kunt u met ons BPM aangifte formulier aangifte van de BPM doen bij de Belastingdienst Douane. U kunt dan zelf de BPM betalen die voor de import van de auto moet worden voldaan. Daarna krijgt u het kentekenbewijs, kunnen de kentekens worden gemaakt en bevestigd. En dan kunt u genieten van de geïmporteerde auto. Indien u al deze handelingen graag uitbesteed kunnen de importauto invoeren bij de RDW.

Zelf auto importeren kost veel tijd

Het lijkt op zich eenvoudig, maar er gaat veel tijd zitten in het regelen van auto import als u het zelf doet. Niet voor niets dat veel mensen de import van de auto uitbesteden. Daarnaast kan een ervaren auto import bedrijf ook nog eens zorgen voor een lager BPM bedrag dan waar u zelf op uitkomt. Hierdoor kan het uitbesteden worden terugverdiend ten opzichte van een auto zelf te importeren. Onze auto import dienstverlening is aantrekkelijk geprijsd, indien wenselijk kunnen wij alle noodzakelijke import handelingen in Nederland en Duitsland voor u uit handen nemen. Vele tevreden klanten gingen u voor. Leest u onze referenties er maar eens op na.

Wilt u ook een auto importeren uit Duitsland?

GRATIS BPM BEREKENING

STUUR ONS EEN ADVERTENTIELINK VOOR EEN VRIJBLIJVEND KOSTENOVERZICHT

BPM BEREKENING + OVERIGE KOSTEN

VRAAG GRATIS BEREKENING AAN

Onze diensten voor het importeren van uw auto

Onderstaand vindt u een overzicht van de meest afgenomen auto import dienstverlening.

Diensten / prijsopbouw:
624,99 ex. BTW
Auto import service
Basis
importpakket
Meer info
1599,99 ex. BTW
Auto import service
Premium
importpakket
Meer info
1999,99 ex. BTW
Auto import service
Prepium plus
importpakket
Meer info
Auto invoeren RDW
200,00 ex. BTW
RDW leges, recycling en tenaamstelling
139,05 ex. BTW
BPM aangifte
60,00 ex. BTW
Luxe kentekenplaten met opzetletters
39,50 ex. BTW
Basis handwasbeurt
30,00 ex. BTW
Stallingskosten
40,00 ex. BTW
All-risk verzekering voor het rijrisico
25,00 ex. BTW
Aanvullende all-risk verzekering
75,00 ex. BTW
optioneel
Aankoopafwikkeling en nazorg
150,00 ex. BTW
Transport
550,00 ex. BTW
Aankomstcheck op 15 punten
40,00 ex. BTW
Aankomstcheck op 30 punten
75,00 ex. BTW
Sneltransport
150,00 ex. BTW
optioneel
Professionele poetsbeurt
250,00 ex. BTW
optioneeloptioneel
Subtotaal excl. BTW
533,551348,551783,55
BTW 21%
91,44262,59353,94
Totaal incl. 21% BTW
624,991611,142137,49
Pakketvoordeel korting
-11,15-137,50
Pakketprijs incl. 21% BTW
624,991599,991999,99

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!