Import auto’s

Volvo V60 Plug-In Hybrid 2013 (0% bijtelling) 5 stuks

Importauto: Volvo V60 Plug-In Hybrid 2013 (0% bijtelling) 5 stuks 11/2013

Een auto kopen in Duitsland is erg populair onder Nederlanders. Steeds meer mensen vinden de weg naar Duitsland voor een jonge occasion. De op deze pagina omschreven Volvo V60 Plug-In Hybrid 2013 (0% bijtelling) 5 stuks van 11/2013 met een nieuwprijs van €0 en 0 kilometer op de teller heeft Das Auto Import geïmporteerd uit Duitsland voor €0 inclusief BPM en BTW.

__________________________________________

UPDATE 02/04/2013: INMIDDELS IS DEZE AUTO OOK IN DUITSLAND NIET MEER LEVERBAAR IN 2013. De auto blijft in 2014 wel BPM-vrij en met 7% bijtelling kan dit nog steeds een interessante auto zijn.

__________________________________________

De Volvo V60 Plugin Hybrid kent wanneer deze in 2013 op kenteken wordt gezet een bijtelling van 0% (wanneer de auto in 2014 op kenteken wordt gezet is dat 7%). Dat maakt het een interessante auto. Er zijn hierdoor in Nederland al duizenden exemplaren van deze auto verkocht. Door de enorme run die op deze auto ontstaan is in Nederland is de Volvo V60 Plugin Hybrid via de officiële Volvo importeur niet meer leverbaar momenteel.

Door de Volvo V60 Plug-in Hybrid te importeren uit Duitsland is deze nog in 2013 leverbaar. Das Import heeft er momenteel 5 in bestelling staan voor levering in november. Bijkomend voordeel is dat de auto na invoer ook nog eens substantieel goedkoper is dan in Nederland. De prijs na import voor de Volvo V60 Plug-In Hybrid (basis Summum) is v.a. EUR 51.480,38 (incl. Nederlandse BTW, transport en invoer). Deze auto is BPM-vrij.

De Volvo V60 Plug-in Hybrid heeft een verbruik van 1,8 l/100 km en een CO2-uitstoot 48 gram per 100 kilometer. Dit maakt de auto tot een uitzonderlijk staaltje technologie.

Wilt u ook een Volvo invoeren uit Duitsland?

Wanneer u een Volvo V60 of een andere auto uit Duitsland wilt invoeren zal u waarschijnlijk eerst de totale importkosten willen weten. Wij helpen u hier graag mee op weg.

GRATIS BPM BEREKENING

STUUR ONS EEN ADVERTENTIELINK VOOR EEN VRIJBLIJVEND KOSTENOVERZICHT

BPM BEREKENING + OVERIGE KOSTEN

VRAAG GRATIS BEREKENING AAN

Onze dienstverlening voor het importeren van uw auto

Onderstaand vindt u een overzicht van onze meest afgenomen dienstverlening voor het importeren van een auto uit Duitsland.

50,-ex. BTW

Zelf invoeren RDW:

opstellen douanerapport + BPM aangifte

Meer info

200,-ex. BTW

Zelf overrijden:

tijdelijk Duits kenteken + WA-verzekering

Meer info

650,-ex. BTW

Auto import service:

Transport en aankoopafwikkeling

Meer info

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!