Auto import basis

Basis van onze auto import service

De basis van onze auto import service is het auto importeren bij de RDW in combinatie met BPM aangifte formulier invullen. Met deze twee diensten heeft alle noodzakelijke auto import services die in Nederland uitgevoerd moeten worden om een auto op Nederlands kenteken te krijgen. Hiermee kunt u snel en zorgeloos uw auto laten importeren uit Duitsland zonder enige rompslomp. De fee die wij rekenen voor deze auto import services bedraagt EUR 200,- excl. BTW voor het importeren van de auto en EUR 50,- excl. BTW voor het invullen van het BPM aangifte formulier. Deze bedragen zijn exclusief de kosten die iedereen moet maken bij het invoeren van een auto zoals leges die aan het RDW betaald moeten worden, kosten voor tenaamstelling, kentekenplaten en rest-BPM.

De werkzaamheden voor de import van uw auto bestaan uit:

  • Berekenen van de BPM
  • Invullen van het BPM formulier
  • Controleren import documenten
  • Registeren en keuren bij RDW
  • Inklaren bij de douane
  • Leveren van kentekenplaten

Berekenen van de BPM

Wij berekenen voor u de BPM die u bij de import moet voldoen. Het is een exacte berekening, omdat wij dezelfde berekeningsmethode hanteren als de belastingdienst dat doet. Voordat u daadwerkelijk de auto uit Duitsland koopt en wij daadwerkelijk overgaan tot import krijgt u van ons de BPM berekening zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan en betaalt u niet te veel BPM.

GRATIS BPM BEREKENING

STUUR ONS EEN ADVERTENTIELINK VOOR EEN VRIJBLIJVEND KOSTENOVERZICHT

BPM BEREKENING + OVERIGE KOSTEN

VRAAG GRATIS BPM BEREKENING AAN

Invullen van het BPM formulier

Wij vullen voor u het BPM formulier in. Door onze ervaring doen wij dat voor u snel en zonder fouten. Zo heeft u geen rompslomp en betaalt u niet te veel BPM.

Controleren import documenten

Wij controleren vooraf of alle benodigde documenten aanwezig zijn. Denkt u hierbij aan het kentekenbewijs, het serviceboekje en het CVO. Hierdoor is een snel import proces mogelijk.

Registeren en keuren bij RDW

Wij vervoeren uw import auto naar het RDW waar wij de auto laten registreren en keuren. De leges die wij het RDW hiervoor moeten betalen, berekenen wij aan u door.

Inklaren bij de douane

Direct na de keuring bij het RDW kunnen wij de auto laten inklaren bij de douane. Hier dient ook de rest BPM betaald te worden. Uiteraard betaalt u zelf via ons deze rest BPM. Hierna is het wachten op het kentekenbewijs.

Leveren van kentekenplaten

Zodra wij weten wat het kenteken wordt, laten voor u kentekenplaten maken. Dit zijn luxe kentekenplaten met oplegletters.

Ophalen van de auto

De auto kan daarna opgehaald worden op ons kantoor. Wilt u uw auto afgeleverd krijgen bij u thuis of op de zaak, dan kan dat tegen betaling uiteraard ook. Wij rekenen hiervoor EUR 100,- voor aflevering in heel Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden). Tevens kunnen wij tegen betaling de auto laten wassen en afleveren met een volle tank.

Tijdens onze auto import basis pakket begeleiding wordt uw auto gratis geparkeerd op ons afgesloten parkeer terrein. Eventuele brandstofkosten worden wel aan u doorberekend.

Auto import services in Duitsland

Wilt u dat wij nog meer voor u doen bij het importeren van uw auto en ook de werkzaamheden in Duitsland voor u over nemen kijkt u dan bij ons pagina over de auto import services in Duitsland. Hier leest u meer over het vinden van een auto, het keuren van de auto ter plaatse, een aankoopbemiddeling en -afwikkeling en het transporteren van de auto van Duitsland naar Nederland.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!