Volvo Duitsland

Er worden jaarlijks tienduizenden occasions vanuit Duitsland naar Nederland geïmporteerd. Volvo is iets minder goed vertegenwoordigd in aantallen. Er rijden nu eenmaal in Duitsland veel meer Audi’s, Mercedessen, BMW’s en Volkswagens rond. Maar juist door een Volvo in Duitsland te kopen en deze te importeren zijn er duidelijk aanwijsbare besparingen mogelijk.

Een Volvo uit Duitsland kan een fors geld opleveren

Volvo is namelijk geen Duits automerk en met het chauvinisme in ieder land, maakt het importeren van een auto van een niet Duits merk juist financieel gezien interessanter. En dat gaat helemaal op voor een Volvo uit het hogere segment, omdat de kosten voor het invoeren dan sneller worden terugverdiend. Het grootste voordeel ligt in het importeren van een Volvo in de leeftijdscategorie van zes tot 36 maanden, maar ook exemplaren met een andere leeftijd kan het voordelig zijn deze uit Duitsland in te voeren.

Groot aanbod met lagere kilometerstanden

Naast de financiële overweging is er ook een groter aanbod van Volvo’s in Duitsland ten opzichte van Nederland. Daarnaast hebben de auto’s in Duitsland over het algemeen meer accessoires en worden ze beter onderhouden. Het aanbod van jong gebruikte Volvo’s met lage kilometerstanden dis veel groter dan in Nederland.

Veel ervaring met Volvo uit Duitsland

Dasautoimport heeft veel ervaring met jong gebruikte auto’s uit Duitsland met lage kilometerstanden voor totaalprijzen inclusief alle importkosten van ruim onder de Nederlandse handelswaarde. Naast het feit dat om voornoemde redenen de kans aanzienlijk groter is dat u in Duitsland een Volvo vindt die voldoet aan uw wensen, valt er dus veel geld te besparen .

Zoeken in Duitse occasions

Via een aantal Duitse occasion websites kunt u zoeken in het aanbod van Volvo occasions uit Duitsland. Voor meer zekerheid kunt u beter via de officiële Volvo dealers een auto importeren. Hun aanbod staat via onderstaande link http://www.volvocars.com/de/sales-services/sales/used-cars/Pages/ucl.aspx

Let u overigens bij het kopen van een tweedehands Volvo in Duitsland goed op de leeftijd en de kilometerstand. Dit kan namelijk implicaties hebben voor de BPM en/of BTW (zie ook: Minimum leeftijd en kilometerstand).

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!