Over ons

Onze jarenlage ervaring zorgt voor een efficient proces zonder zorgen

dasautoimport.nl heeft sinds 2005 ervaring opgebouwd bij het importeren van een auto uit Duitsland. Hierdoor hebben we het proces dermate gestroomlijnd. U kunt zorgeloos uitkijken naar uw volgende auto. Daarnaast houden we het voor u goedkoop en zorgen we ervoor dat u nooit te veel betaald op de rest BPM. We doen uitsluitend Duitse dealer occasions vanwege de betrouwbaarheid en kwaliteit van de auto’s en zijn gespecialiseerd in Audi, BMW, Mercedes en Porsche. Hoe dasautoimport.nl precies werkt leest u hier.

Veel klanten gingen u al voor, bekijkt u gerust enkele referenties.

Overweegt u een auto te importeren? Doorzoek ons aanbod en neem alstublieft contact met ons op. Heeft u zelf al een auto gevonden, dan kunnen wij uiteraard ook de import van de auto voor u verzorgen. Stuur in dat geval een mail naar jeroen[at]dasautoimport.nl en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Algemene opmerkingen

dasautoimport.nl is gespecialiseerd in de aankoop en importbegeleiding van een auto uit Duitsland. Inruil van een bestaande auto doen wij echter niet. Meer over het inruilen vindt u hier.

dasautoimport.nl neemt de privacy van elke bezoeker aan haar site serieus. Ons uitgebreide privacy statement vindt u hier.

dasautoimport.nl toont en verwijst naar informatie van andere sites. Wij besteden grote zorg en aandacht aan de samenstelling en inhoud van deze website. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat de informatie die op onze website wordt gepubliceerd volledig, juist en actueel is, dan wel deugdelijk of geschikt voor een bepaald doel. Meer informatie hierover vindt u hier.

Onze partners vindt u hier.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!