Inruilen bij anwb verkoopservice

De ANWB verkoopservice is een eenvoudig proces en kent de volgende stappen:


Stap 1: Waarde indicatie

Voer het kenteken en de kilometerstand van de auto in. Hierdoor worden het merk en type van uw auto vastgesteld. Beantwoord vervolgens slechts enkele vragen om de uitvoering te bepalen. Deze informatie leidt tot een waarde indicatie die onmiddellijk op het scherm wordt getoond.


Stap 2: Gegarandeerde prijs

Voor het verkrijgen van het taxatierapport met gegarandeerde prijs wordt van u verlangd de getoonde opties te controleren en waar nodig aan te vullen. Vervolgens wordt u gevraagd zes foto’s van uw auto te uploaden en indien nodig foto’s van aanwezige schade. Tenslotte wordt gevraagd naar de conditie van de auto en kunt u betalen met Mastercard, Visa of Ideal nadat u uw gegevens hebt ingevuld. Twee werkdagen later staat het taxatierapport met gegarandeerde prijs voor u klaar in Mijn ANWBtaxatie.


Stap 3: Daadwerkelijke verkoop

De auto vervolgens ook echt verkopen kan door op in Mijn ANWBtaxatie te klikken op “Verkopen”. U kunt vervolgens een afspraak maken bij een inleverpunt naar keuze. Om de inname voor te bereiden en om vast te stellen of u de rechtmatige eigenaar bent, heeft ANWB vooraf een leesbare afbeelding van uw rijbewijs of paspoort en kentekenbewijs deel 1a en deel 1b of deel 1 en deel 2 nodig.


Stap 4: Vaststelling auto bij inname

De inname is er voor om met elkaar vast te stellen of de auto en toebehoren, zoals kentekenbewijs en het aantal sleutels, overeenkomen met de opgave. Let op: verschillen kunnen een wezenlijke invloed hebben op de prijs van de auto. Dit wordt bekeken door middel van een controle en een proefrit door een medewerker van het inleverpunt. Indien dergelijke verschillen zich voordoen wordt de prijs in overleg mogelijk aangepast, zodat de inname succesvol kan worden afgerond.


Welke auto’s ?

ANWB Autoverkoopservice is te gebruiken voor personenvoertuigen en bedrijfsvoertuigen tot 3.500 kg en jonger dan 1 januari 1999. Het voertuig staat minimaal drie maanden op naam van een particulier of bedrijf, waarbij het bedrijf geen autobedrijf is. Uitgesloten, buiten het voorgaande, zijn auto’s voorzien van een buitenlands kenteken of bijzonder kenteken zoals: AA, AF, KA, KL t/m KZ, LM, LO, LU, CD, CDJ, BN, GN, RC, ZZ, F, Z, HA en FH.


Kosten

De kosten van deze service zijn EUR 25,- voor leden, niet-leden betalen EUR 42,- dus 17 euro extra en zijn daardoor meteen lid van de ANWB.

Kijk voor meer informatie op www.ANWBautoverkoopservice.nl

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!