Auto importeren bpm berekenen

Auto importeren bpm berekenen

Er kan op verschillende manieren BPM worden berekend. Op de verschillende BPM berekeningen kan de auto ook worden geïmporteerd.
Uiteraard kiest u de voor u meest voordelige variant.

BPM berekenen

De BPM wordt overigens berekend aan de hand van de netto catalogusprijs van de auto met inbegrip van alle accessoires. Bij het importeren van de auto moet dan ook de totale BPM van de basis auto inclusief alle accessoires berekend worden.

Berekenen BPM

De eerste manier van BPM berekenen voor het importeren van de auto is aan de hand van het jaar van aankoop. Voor het berekenen van de BPM past u het BPM regime van dat jaar toe. De tweede manier is de BPM te berekenen aan de hand van het jaar van het daadwerkelijk importeren. Dat is het huidige BPM regeling van toepassing. U kiest van beide varianten de goedkoopste berekening van BPM op de auto mee te importeren.

BPM afschrijvingstabel

Vervolgens berekend u aan de hand van de leeftijd van de auto hoeveel BPM er afgeschreven mag worden. Dit gebeurt met behulp van de BPM afschrijvingstabel. Soms is het verstandig net even een paar dagen te wachten met importeren om een lagere BPM te krijgen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!